Kezdőoldal
Aktuális...
A Szalon...
Termékeink...
Tanácsadás...
Vendégkönyv...
Kapcsolat...


Arcápoló termékek
Testkezelő termékek
Aromaterápia
Masszázsolajok
Kézápoló termékek
Lábápoló termékek
Napozásvédelem
Dekorkozmetikumok

Végleges szőrtelenítés

Sminktetoválás

.: MARKETINGSUPPORT.Hu:.
Hogyan tarthatja meg Ön is ügyfeleit, és miként nyerhet meg újakat?
Költséghatékony marketing a kis- és középvállalkozások számára!

Vendégeim naponta számtalan kérdéssel fordulnak hozzám.
Minden esetben arra törekszem, hogy legjobb tudásom szerint válaszoljak rá, az alapvető információk megadásától egészen a bőrtípusnak megfelelő kezelések és krémek megválasztásáig.

Ezen az oldalon a leggyakrabban előforduló kérdésekre adott válaszok találhatók, egy csokorba összegyűjtve. Előfordulhat azonban, hogy Ön nem találta meg a választ kérdésére. Ez esetben kérem, juttassa el kérdését hozzám, hogy mihamarabb megkapja a megfelelő választ.

Kozmetikusok, a szakma iránt komolyan érdeklődők számára rendszeresen tartunk bemutatókat, tanfolyamokat, melyeken esetenként neves szakemberek közreműködésével sajátíthatóak el a legújabb trendek, technikák, felhasználási területek.


Melyek a napi, alapvető bőrápolás lépései?
Arctisztítás, smink eltávolítás, tonizálás, nappali illetve éjszakai krém használata. Hetente egyszeri arcradírozás ajánlott az elhalt hámsejtek eltávolítására.

Hogyan alakul ki a cellulitisz?
A test bizonyos területein a szervezetünkben található zsírsejtek megtelnek méreganyaggal, ezáltal alaktalanná válnak, vagyis narancsbőr alakul ki. Alakformáló masszázs alkalmazásával javítható, ami segíti a méreganyagok kiürülését. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy csupán a masszázs nem jelent teljes megoldást. Életmódváltás nem szükséges, az étkezésre és a folyadékbevitelre való odafigyelés viszont igen.

Milyen veszélyei vannak a túlzott napozásnak?
Bőrünk károsodásra hajlamos, ha védelem nélkül hosszú ideig, erős napsugárzásnak van kitéve. A napkárosodott bőr jellemzői az erős kiszáradás, bőrszerűvé válik, erősen elszarusodhat, pergamenszerűen, ráncosan hámlik, idő előtt megöregszik. Megfelelő fényvédő faktorú krém használatával és folyadékbevitellel ez megelőzhető.

A végleges szőrtelenítéssel örökre megszabadulok a kellemetlen szőrszálaktól? Mi a kezelés lényege?
A végleges szőrtelenítés szálanként, elektromos áram segítségével történik. Minden vendég részére saját tűt biztosított, a tű segítségével vezetem az áramot a szőrszálba, ezáltal elpusztítva a szőrhagymát. A kezelés ősztől tavaszig ajánlott, a maradandó nyomok elkerülése érdekében. Hatása, eredménye egyénenként változó, a kezelést többször kell ismételni.


Mi a szinergikus masszázs?
Tulajdonképpen nyirokmasszázst jelent. A technika lassú, ismétlődő mozdulatokból áll, melyek serkentik a nyirokrendszer működését, ezáltal tisztítja, méregteleníti a szervezetet, illetve hatásaként megfigyelhető a szervezet anyagcsere-gyorsulása is. Hatása sok esetben pozitív: csökkenti a duzzanatokat, az ízületi fájdalmakat, alkalmas a folyadékgyülem és cellulitisz mérséklésére is.

Mi a SOF TAP?
A SOF TAP módszerrel történő tetoválás lényege, hogy nem géppel történik, hanem minden vendégnek saját tetováló tolla van. A gépi tetoválástól eltérően nem 90, hanem 45 fokos szögben történik a festék bőr alá karcolása. Ezáltal kevésbé fájdalmas módon természetes hatású tetoválás készíthető. Az ESTHER Kozmetikában szem, száj és szemöldök tetoválása történik ezzel a módszerrel.

Mi a YAM masszázs?
A YAM masszázs egy frissítő, energiát adó, méregtelenítő masszázs az arcon és a testen, melynek alapjait a kínai filozófia és tudomány adja. A masszázs során a test meridián vonalain haladva közel 260 akupunktúrás pontot érintve történik a szervezet "aktiválása". (A meridián az akupunktúrás kezelésben az a kis örvény a bőr alatt, ahol úgy tartják, hogy az energia áramlik, és ami mentén az akupunktúrás helyek sorakoznak.)

Mely területeken alkalmazható a NO-TOX kezelés?
A NO-TOX egy nagyon erős méregtelenítő hatású kezelés, mely minden testkezelés ajánlott induló alapja. Az egész testen alkalmazható, nyaktól lefelé. Azonnali alakformáló hatása van, már egy kezeléssel is látványos eredmény érhető el.


Mi a szeborrea?
A szeborrea fokozott faggyútermelést jelent, melynek oka lehet: öröklött, alkati tulajdonság, a férfi hormonok fokozott működése, a stressz, levegő-, illetve mozgáshiány, helytelen táplálkozás, emésztési zavarok, nem megfelelő kozmetikumok használata.

Mi az akné?
A köznyelv pattanásnak nevezi, oka lehet a belső elválasztású mirigyek zavara, a pubertás hormon zavara (főleg nemi hormonok), gyomorműködési zavarok, gyógyszerek mellékhatása, más vegyhatások.

Mi a rozácea?
A rozácea részarányosan gyulladt bőrt jelent, amelynél az erek kitágult állapotban a bőrfelszínhez közel kerülnek. Kialakulásának oka lehet a hormonegyensúly zavara, öröklődő hajlam, emésztőrendszeri betegségek, allergia hajlam, erős hőhatások (hideg, meleg), helytelen táplálkozás, fűszerek, kávé, alkohol, dohányzás, a bőrtípusnak nem megfelelő kozmetikai szerek használata.
vissza a lap tetejére