Kezdőoldal
Aktuális...
A Szalon...
Termékeink...
Tanácsadás...
Vendégkönyv...
Kapcsolat...


Arcápoló termékek
Testkezelő termékek
Aromaterápia
Masszázsolajok
Kézápoló termékek
Lábápoló termékek
Napozásvédelem
Dekorkozmetikumok

Végleges szőrtelenítés

Sminktetoválás

.: MARKETINGSUPPORT.Hu:.
Hogyan tarthatja meg Ön is ügyfeleit, és miként nyerhet meg újakat?
Költséghatékony marketing a kis- és középvállalkozások számára!

Kéz- és körömápoló termékek

Kéz- és körömápoló termékek
Kezelő körömlakkok

A köröm egy bizonyos védelmi lemez, amely a kéz- és a lábujjak külső részén helyezkedik el. Sejtjei keratint és rostos fehérjéket tartalmaznak; három részből épülnek fel: a bőr alatt elhelyezkedő, szemmel nem látható gyökérből, a bőrfelszínhez kapcsolódó körömlemezből és a körömszélből, mely a köröm bőr feletti, szabad részét jelenti.

Körmeink átlagos növekedésére fiziológiai és patológikus tényezők is hatással vannak, úgy mint a faj, kor, terhesség, az éghajlat stb. A kiegyensúlyozatlan diéták, a rossz szokások és a nem megfelelő ápolás gyakran negatív hatással vannak mind a kézre, mind pedig a körmökre, melyek eredményeként a túlzott körömágybőr-növekedés, beszakadt, vagy a száraz és törékeny körömágybőr tünetei léphetnek fel, körmeink sérültek, törékenyek, egyenetlen felületűek, vékonyak, fénytelenek, sárgák, hullámosak lehetnek.

A Vagheggi termékek lehetővé teszik a körmök egyszerű és természetes ápolását, és mind a fizikai szépséghibák, mind a bosszantó problémák kezelésében segítséget nyújtanak a körmök környékén is.

A Vagheggi termékek aktív összetevői a karité vaj és az olíva, melyek közül előbbi kiváló újjáépítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő-, valamint tápláló hatásáról ismert. Az olívaolaj lágyító, bőrápoló hatásán felül szintén gyulladáscsökkentő; a fa levelei regeneráló hatással bírnak, védelmet nyújtanak és erősítik az ereket.

Kéz- és körömápoló termékek
A Profilo termékek cellulitisz vagy zsírfelesleg okozta szépséghibák kezelésére lettek kialakítva. Bármely életkorban alkalmazható. A kezelést a tengeri sós-olajos radírral kezdjük, mely mélyen és hatékonyan dolgozik a bőrben. A hidrofil, lipofil és alpha hidroxi savak víztelenítik, cellulit mentessé teszik a testet, ezáltal sima, feszes bőrt kapunk a kezelés végére.

Harmony Olive leaves - Kézápoló kezelés olívalevelekkel, mellyel újjászületik a kéz
Maszk és tisztítás egy páratlan termékben, melyet a kézre való felvitel és becsomagolás után 20 percig hagyunk állni, majd alaposan bemasszírozzuk a bőrbe. A kezelés az olíva, a karité vaj, a kojic sav fehérítő, tápláló és simító hatása révén széppé, simává, fiatalossá varázsolja a kezet.

Magic Olive Leaves
Körömtápláló kezelés olívaolajjal, mely gabonát, jojoba olajat és E vitamint is tartalmaz. A termék különösen vékony, száraz, gyakran beszakadó körmökre javasolt frissítő, tápláló, helyreállító és a rugalmasságot visszaadó hatása miatt. A terméket a köröm csúcsától a körömágybőr felé haladva vigyük fel.

Sikly Olive Leaves
50%-ban karité vajat és 21%-ban olíva olajat tartalmazó kézbalzsam, mely selymessé varázsolja a kezet. A manikűr végén, a leginkább száraz és repedezett területekre vigyük fel.

vissza a lap tetejére

Kezelő körömlakkok

5 vitamins
A, E, B5 és C-vitamin sürítmény Argania olajjal a törékeny, száraz, elvékonyodott körmökre hidrtaáló, antioxidáló és erősítő hatással. Az első réteget a körömlakk előtt vigyük fel, ez megvédi a körmöt a kiszáradástól. A második réteg használata erőssé, rugalmassá teszi körmeinket.

No yellow no ridges
Természetes formula E vitaminnal, hínárral és ásványokkal az elsárgult, barázdált körmökre. Egy vagy két réteg használata biztosítja a védő, megújító hatást.

Strong
Megfelelő alap a vékony, töredezett körmökre, mely segíti a keratinképződést. Nem tartalmaz formaldehidet, vagy más egészségtelen kémiai anyagot. A körmök erősítéséhez az első réteget a körömlakk előtt vigyük fel, majd a megszáradt körömlakkra újabb réteget kenve körmünk fényes lesz.

Base Barrier Q10
Természetes, ultra-kímélő alapozó lakk E vitaminnal és Q10-zel oldószerek és kémiai anyagok nélkül. Használatával úgynevezett válaszfal képződik a köröm és a körömlakk között, megakadályozva ezzel a körmök elsárgulását.
vissza a lap tetejére