ELÉRHETŐSÉGÜNK

Hétfő – Péntek: 08:00 – 18:00
(+36) 30/98 98 228
info@esther.hu

Image Alt

Kezdés és Bemelegítés

50 perc
TAVASZI IMAGE mini kezelés

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A Tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőr élesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

50 perc
NYÁRI IMAGE mini kezelés

A Nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

50 perc
ŐSZI IMAGE mini kezelés

A Nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

50 perc
TÉLI IMAGE mini kezelés

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

50 perc
IMAGE O2 Lift spa arckezelés

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír.

30 perc
I PEEL - ORMEDIC LIFTTM Solution

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújúlást fokozza.

30 perc
I PEEL - SIGNATURE FACELIFT

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és gyümölcs enzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidraltságról.

30 perc
PROBLÉMÁS BŐR kezelés alap

Kombinált kezelés melynek célja (100%) személyre szabott a probléma megoldásban.

50 perc
ANTIOXIDANT, ANTI-AGING kezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidraltságról.

50 perc
ILLUMINATING kezelés

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló.

50 perc
HELYREÁLLÍTÓ kezelés

Lecsiszolja a problémákat, helyreállítja a természetes ellenállást a bőr világosítása és táplálása érdekében, az erős szuper antioxidánsokkal és fontos bio összetevőkkel teli termékcsaláddal. Szintetikus anyagoktól mentes, gyengéd és kiegyensúlyozott arckezelés, mely tökéletes minden bőrtípusra, hogy a vendégek természetes úton “öregedjenek később”, azaz Age later!

50 perc
FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS kezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt. A feszesítő nyak-és dekoltázs kezelés feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és a dekoltázs bőrének.

50 perc
BE CLEAR

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.

További kezelések

GYORS kezelés (30p)
the MAX™ őssejtes kezelés (50p)
I MASK
kezelés (50p)
FESZESÍTŐ ÁTALAKÍTÓ
arckezelés (50p)
PROBIOTIKUS TISZTÍTÓ
arckezelés (50p)
PATTANÁSRA HAJLAMOS BŐR
kezelés alap (50p)