ELÉRHETŐSÉGÜNK

Hétfő – Péntek: 08:00 – 18:00
(+36) 30/98 98 228
info@esther.hu

a

Szalon & Csapatunk

Az ESTHER Kozmetika sikere a szakmai felkészültségen, a szolgáltatások színvonalán és minőségén túl a kellemes kialakításnak, a diszkrét környezetnek is köszönhető. A csendes, nyugodt környezetben, a belvárostól mindössze öt percnyi távolságra található szalon gépkocsival is könnyen megközelíthető.

A hagyományosnak nevezhető kozmetikai szalonoktól eltérően a vendégek fogadásán túl az ESTHER Kozmetika az IMAGE márka referencia szalonjaként is ismert.

Csapatunk
esther-kozmetika
Mesterkozmetikus

Gidró Eszter

Az egészségügyi tanulmányaim után a szépségipar felé vettem az utam. 22 éve dolgozom kozmetikusként, a mester vizsgát 2006-ban szereztem. Jelenleg fő területeim közé tartoznak az arckezelések és a tetoválás. Folyamatosan fejlesztem a tudásom, hogy mindig lépést tartsak a modern kozmetikai kezelésekkel kínálva így a legújabb megoldásokat a vendégeimnek. Ami a tetoválást illeti, mindig a természetességre törekszem.

Kozmetikus

Horváth Borbála

A kozmetikus vizsgám megszerzése után, 2018 nyarán az ESTHER kozmetikához csatlakoztam, s azóta erősítem kis csapatunkat. A kozmetikában a következő szolgáltatásokért felelek: szőrtelenítés, amit egy olasz termékcsaláddal, az Italwax-al végzek, szempilla építés és sminkelés. Munkám során a tökéletességre törekszem és mindig követem az új irányzatokat hogy a vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani.