ELÉRHETŐSÉGÜNK

Hétfő – Péntek: 08:00 – 18:00
(+36) 30/98 98 228
info@esther.hu

Image Alt

Szolgáltatások

OxyGeneo™

A geneO+ egy olyan új berendezés, amely kombinálja az innovatív OxyGeneo, TriPollar és Ultrasound technológiákat, s ezáltal teljesen megújítja az arckezelés fogalmát. A gép az ultrahanggal növeli a bőr átjárhatóságát és maximalizálja a hatóanyagok bejutását, a TriPollar RF pedig feszesít és fiatalít. Az OxyGeneo gép segít revitalizálni a fáradt, igénybe vett bőrt, javítja a bőr tónusát és textúráját és kisimítja a ráncokat és finom arcvonalakat. Ez a technika belülről tölti fel a bőrt oxigénnel és így egészséges, egyensúlyban lévő bőrképet varázsol.

Bőrmegújító kezelések

A bőr természetes megújulási folyamatát felgyorsíthatjuk rendszeres mély hámlasztással. Ezek a kezelések alkalmazhatóak mind fiatal és idősödő bőrön, minden esetben látványos eredményeket érhetünk el: egyenletesítik a bőr tónusát, megszüntetik a bőr elszíneződését, segítséget nyújtanak az akné szabályozásában, apró ráncokat és vonalakat finomíthatnak ki és ezáltal a bőrt teljesen puhává és ragyógóvá varázsolják.

Esther Kosmetika - Szemöldök & Szempilla Styling
Szemöldök & Szempilla Styling

A szemöldök laminálásnak köszönhetően a legkuszább szőrszálakat is a “helyes” irányba tudjuk rendezni. A kezelés tartalmazza a szemöldök tartós festését és az utóápolást. A szempilla lifting egy olyan eljárás,ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé,ezzel optikailag dúsítva és hosszabbítva azt. Az eredmény 6-8 hétig tartós. A henna szemöldök styling során a szemöldököt professzionális technika segítségével formázzuk meg a vendég arcformáját és szemöldökének adottságait figyelembe véve, majd henna festékkel festjük be. Az eredmény hetekig látványos.